Esports
Foto: FCC
19 de febrer del 2024
Èxit en la segona prova del Campionat de Catalunya Infantil de BTT a Altafulla
Gairebé 200 ciclistes s’han donat cita a la zona de Sant Antoni en una jornada rodona i amb força expectació
La segona prova del Campionat de Catalunya Infantil de BTT a Altafulla, celebrada aquest diumenge 18 de febrer al matí amb l’organització a càrrec del Bike Park Costa Daurada, ha sigut un èxit, igual que les dues vegades anteriors en què la competició havia fet aturada entorn l’Ermita de Sant Antoni.

En aquest indret idíl·lic i representatiu de la vila s’hi han concentrat els gairebé 200 esportistes que s’han inscrit a la cursa, la majoria d’ells procedents de Catalunya, i en alguns casos també de Castelló, entre les categories que van des dels pre-benjamins fins als infantils.

El regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, ha fet un balanç totalment positiu del desenvolupament “d’una jornada emocionant, amb tota la canalla gaudint del seu esport en un lloc tan bonic com aquest”, referint-se a la zona de Sant Antoni.

Le jornada ha començat a les 8h amb els entrenaments oficials, una de les novetats de la present edició, i que ha permès als participants fer diverses voltes de reconeixement pel circuit. L’altra novetat ha sigut l’ordre de les curses, ja que aquesta vegada de major a menor edat, quan el més habitual era que fos al revés. En aquest sentit, el president del Bike Park Costa Daurada, Àngel Batlle, havia dit en una entrevista al BG Esports, que el programa s’havia plantejat així perquè els més petits no haguessin de córrer tan aviat i evitar que agafessin fred.

I és que a diferència de l’any passat, la competició ha arribat a Altafulla un mes abans, i per tant s’esperava que les temperatures fossin inferiors a les habituals al març, si bé ha acabat fent un dia esplèndid per a la pràctica esportiva. Amb tot, el regidor d’Esports es mostra satisfet per la visita de totes les famílies dels participants aquest cap de setmana, amb la corresponent repercussió a la vila, i també de ser una de les seus d’una cita tan important en el calendari del ciclisme català.
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla