Notícies
02 d'abril del 2015
3.571 altafullencs estan cridats a les urnes en les eleccions municipals del 24 de maig
Les persones que vulguin votar per correu en els comicis ja poden sol·licitar la documentació per fer-ho
3.571 altafullencs i altafullenques estan cridats a les urnes en les eleccions municipals que se celebraran el proper 24 de maig.

Els comicis disposaran al municipi de sis taules electorals, dues de les quals s’instal·laran al Casal La Violeta (Taula A: 436 / Taula B: 448), dues més a la llar d’infants Hort de Pau (Taula A: 462 / Taula B: 466), i les dues restants a l’escola La Portalada (Taula A: 917 / Taula B: 842).

El cens electoral s’exposarà públicament del 6 al 13 d’abril a l’Ajuntament d’Altafulla per tal que les persones interessades puguin presentar les seves reclamacions.

A nivell català, podran votar 5,3 milions persones. Del total d'electors que podran participar en aquests comicis, 62.694 són estrangers residents a Catalunya. Per demarcacions, Barcelona presenta un cens electoral de 4.007.840 persones, Tarragona de 556.557, Girona 507.778 i Lleida 304.018.

Les persones que vulguin votar per correu ja poden sol·licitar la documentació per fer-ho. El termini va donar el tret de sortida el passat dimarts i s’allargarà fins el 14 de maig.
Per votar de forma no presencial, els electors s'han d'adreçar a qualsevol oficina de Correus i sol·licitar l'imprès de vot per correu, que s'haurà d'enviar a l'Oficina del Cens Electoral. Un cop feta la sol·licitud, no es podrà votar presencialment. A partir del 4 de maig, la delegació provincial d'aquesta oficina farà arribar als electors un sobre i les paperetes de cada candidatura. Fins el 20 de maig hi haurà temps per enviar aquest sobre per correu certificat.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla