Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de maig del 2024
A la tardor arranjaran el tram de carretera T-214 que uneix Altafulla amb La Riera de Gaià
Es pavimentaran cunetes, es millorarà el ferm i s’instal·laran noves barreres de seguretat, amb un cost de 470.000 euros
A la tardor és previst que comencin les obres d’arranjament d’un tram de la carretera T-214 que es troba molt malmès i que té diverses mancances de seguretat que incrementen el risc de la via. Es tracta d’un tram de 2 km, aproximadament partint des de l’accés a Brises del Mar en direcció a La Riera de Gaià. En concret el tram d’actuació s’inicia al PK (punt quilomètric) 2+846 i finalitza al PK 4+806.

Les obres a executar contemplen actuacions tant en la calçada de la carretera, tot millorant-ne el ferm, com en els seus marges immediats on actualment hi ha cunetes en terres o barreres. Aquestes es faran trepitjables tot revestint-les. Això implicarà també l’adequació dels elements de drenatge.

Amb aquesta actuació es vol reforçar la seguretat de la via i també s’adequaran els elements de contenció de vehicles a la normativa actual i s’instal·laran tant barreres metàl·liques com de formigó, en diferents punts del tram a executar. A més a més, aprofitant les actuacions a dur a terme, s’executarà una canalització soterrada de telecomunicacions pel CTTI.

Per altra banda, es preveu el repintat de la senyalització horitzontal i la reubicació dels senyals verticals, que es troben en bones condicions i només caldrà tornar-les a falcar al terra i reposar-ne la cimentació o el seu suport.

La Generalitat de Catalunya ja ha tret a licitació aquestes obres que es preveuen que s’iniciïn a la tardor i que s’allarguin 3 mesos. El preu d’aquesta licitació és de 470.000 euros.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla