Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
27 de febrer del 2024
Agents de Roda de Berà detenen un presumpte delinqüent que fugia de la Policia de Torredembarra
Se li imputen diversos delictes contra la seguretat viària i resistència, desobediència i atemptat contra l’autoritat
La Policia Local de Roda de Berà, juntament amb agents del cos policial torrenc, va detenir el passat dimecres a la tarda un individu implicat en el furt de matrícules a la Pobla de Montornès. La detenció és va realitzar després d’una perillosa persecució conjunta dels dos cossos, mentre l’home, de 38 anys i veí de la Pobla, intentava fugir tot conduint el vehicle de forma molt temerària.

El dispositiu es va iniciar quan, passades les 18h, la base policial de Roda de Berà va rebre un avís de Torredembarra informant del seguiment d’un vehicle que es dirigia cap a Roda, implicat en un furt, i que havia fugit d’un control policial al municipi torrenc.

El vehicle circulava a gran velocitat per la carretera N-340 i posava en perill la resta de vehicles de la via. De forma ràpida els agents de Roda de Berà van posar en marxa el dispositiu per tal de poder detenir el conductor. Després d’un seguiment coordinat per part de les dues policies, es va iniciar la persecució durant la qual l’individu va realitzar una conducció evasiva i molt agressiva contra els vehicles policials i cap a la resta de conductors que circulaven en aquell moment per l’N-340 i per la carretera TV-2041. La persecució els va portar fins a la carretera de Bonastre, on finalment els agents van deixar el conductor sense opcions de poder avançar i el van obligar a aturar el vehicle, moment en què va ser detingut.

Per tot plegat se li imputen diversos delictes, entre ells, conducció temerària; resistència, desobediència i atemptat contra els agents de l’autoritat; conduir el vehicle amb la suspensió del permís de conduir, sense l’assegurança obligatòria ni la ITV en vigor; i el furt de matrícules. Els agents involucrats en l’operatiu van destacar el menyspreu del detingut per la seva pròpia integritat “com si no li importés posar en perill la seva vida”, així com la dels agents i de la resta de conductors.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla