Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
04 de maig del 2020
Altafulla comença a posar a punt les seves platges i jardins
La brigada municipal reprèn aquesta setmana la seva activitat de manera més continuada amb el condicionament de parcs i jardins
Les primeres passes en el desconfinament permeten començar a treballar en algunes qüestions que, en ple estat d'alarma, no eren prioritàries. És el cas de l'arranjament acurat de parcs i jardins. La brigada municipal començarà aquesta setmana a treballar de manera continuada en dies alterns i a partir de la setmana que ve ho faran ja diàriament. Això, és clar, si es continua endavant amb el pla de desconfinament establert pel govern espanyol i no hi ha cap retrocés en aquest sentit. N'ha parlat a Altafulla Ràdio, la coalcaldessa de la vila, Alba Muntadas.

La platja és un dels altres punts on la brigada municipal hi posarà la mirada en les pròximes setmanes. Es condicionaran els serveis, les papereres i les dutxes i es deixarà la platja practicable i accessible. Així mateix es netejarà la platja de les restes deixades pel mar en l'última llevantada i s'acabaran d'arranjar alguns desperfectes que, de fet, ja es van començar a arreglar fa uns dies. Muntadas ho ha recordat als micròfons d'aquesta casa.

Pel que fa a la sorra, s'espera que en les properes setmanes aquesta es regeneri de manera natural tot i que també es requerirà l'actuació de Costes per tal que assumeixi la gestió de la sorra acumulada a la zona del Fortí i es pugui mantenir la línia de la costa. Pel que fa als serveis a la platja, a més, es preveu la instal·lació de tres nous rentapeus.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es