Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
16 de març del 2023
Altafulla comptarà amb una tècnica laboral per ajudar a trobar feina als veïns i veïnes de la vila
Es tracta d'un servei fruit de l'acord entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès i que s'emmarca en el programa 'Connecta't a l'Ocupació'
El centre de formació Aldara, ubicat al carrer Boga d'Altafulla, incorpora un nou servei que pretén afavorir la inserció laboral dels veïns i veïnes de la vila. Es tracta de l'atenció personalitzada d'una professional que ajudarà qui ho desitgi a trobar feina i/o formar-se per aconseguir trobar-la. Cada dijous de 9.30h a 14.30h hi haurà una persona al centre per atendre les consultes i peticions de qui es trobi en situació de cerca de feina i acompanyar-lo en aquesta tasca sovint feixuga i que pot generar molta inquietud.

Com explica el regidor de Turisme i Comerç, Jaume Sánchez, la tècnica té com a missió acompanyar aquestes persones en aquest procés i poder facilitar-los també, si és el cas, l'accés a borses de treball públiques.

20230316_SANCHEZ_Acompanyar

L'atenció per orientar en la recerca de feina o en la tria d'un camí formatiu està dirigida a qualsevol persona que desitgi ampliar coneixements, redirigir la seva formació o bé cercar feina. Ja sigui una primera ocupació, una millora del lloc de treball o reincorporar-se al món laboral si s'està en cerca de feina.

20230316_SANCHEZ_Usuaris

La iniciativa d'aquest nou servei neix de l'acord entre l'Ajuntament d'Altafulla i el Consell Comarcal en el marc del programa 'Connecta't a l'Ocupació' per oferir orientació i intermediació laboral i formativa entre empreses i persones que recerquen feina. Al seu torn, una tercera administració del territori, la Diputació de Tarragona, subvenciona el servei i ha posat a disposició dels municipis el personal necessari per atendre'l. Així, no representa cap cost afegit per a l'Ajuntament d'Altafulla més enllà de proporcionar el lloc on s'ofereix aquest servei.

L'atenció presencial en el cas d'Altafulla es farà cada dijous de de 9.30h a 14.30h al centre Aldara, al carrer Boga, 4. I per ser atès cal demanar cita al 615 618 119, sigui trucant o enviant un missatge de Whatsapp.
Jaume Sánchez, regidor de Turisme i Comerç d'Altafulla
Jaume Sánchez, regidor de Turisme i Comerç d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla