Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de febrer del 2021
Altafulla constitueix les meses reemplaçant les poques renúncies amb alguns suplents
Les set meses s’han constituït a les 08.30h, mitja hora abans de l’obertura dels quatre col•legis electorals
Les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge han transcorregut amb normalitat a Altafulla. Si en alguns punts del país les meses no s’han pogut constituir a temps per obrir els col•legis electorals a les 9h, a Altafulla les 7 meses estaven constituïdes des de les 08.30h.
Des del consistori ja s’havia previst que no hi hauria cap tipus de problemes per constituir les meses per les poques renúncies que s’havien rebut en els dies previs. El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha explicat que els llocs que han quedat vacants els han ocupat alguns dels suplents.

Els vocals i els presidents de les meses han ratificat que no hi ha hagut cap problema per a la seva constitució, i que tot ha transcorregut amb normalitat. Algú, però, sí que ha dubtat a l’hora d’adreçar-se al col·legi que se li havia assignat a causa dels canvis que s’han incorporat enguany amb les noves seus de la Biblioteca i el Pavelló.

A la demarcació, a l’hora de l’obertura s’havien constituït el 96,10% de les meses (986), mentre que al país la xifra era del 87,20% (7.969). En les següents hores, però, totes les meses han quedat constituïdes. El retard en la reobertura dels col·legis electorals corresponents no ha suposat cap endarreriment en el recompte, que s’ha realitzat en el termini previst.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Vocals i president de les meses
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla