Notícies
30 de desembre del 2015
Altafulla es prepara per un Cap d’Any amb la formació Zapping Trio
Segons l’Ajuntament, “la festa canviarà enguany de look i inclourà música dels anys 70, 80 i 90, càtering, acollida d’infants i moltes sorpreses”
Un cop celebrats el Nadal, Sant Esteve i els actes que han acompanyat ambdues festivitats fins a dia d’avui a Altafulla, els preparatius passen ara per tenir-ho tot a punt per celebrar la nit de Cap d’Any. Una celebració que ve de la mà de l’arribada de l’Any Nou. La benvinguda a l’1 de gener vindrà acompanyada del ritme de la música dels anys 70, 80 i 90, que anirà a càrrec de la formació Zapping Trio i el punxadiscos Dj Dance Party. És precisament així com Altafulla donarà el tret de sortida al 2016 la nit d’aquest 31 de desembre a partir de dos quarts d’una de la mitjanit al Casal La Violeta. La regidora de Festes d’Altafulla, Alba Muntadas, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que s’estan ultimant els darrers preparatius perquè tot estigui llest aquest dijous al vespre.

Segons ha explicat la regidora Alba Muntadas, enguany es pretén que la festa impliqui també els joves, acostumats a marxar del municipi en aquesta data tan assenyalada. Els assistents, a més, també disposaran de servei d’acollida per als infants, de servei de càtering i de moltes altres sorpreses, com per exemple una repetició de les 12 campanades.

Una festivitat que tornarà a reprendre el programa d’activitats que ha preparat la regidoria de Festes. I és que l’endemà a la 1 del migdia davant del Pont de Mar tindrà lloc el tradicional Primer Bany de l’Any. També hi ha previst els dies 2, 3 i 4 de gener, de 5 a 8 de la tarda al Poliesportiu Municipal, el Parc de Nadal. El programa clourà el dia 5 amb la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Se celebrarà a partir de 6 de la tarda des de la Via Augusta fins a la plaça del Pou.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla