Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 d'abril del 2020
Altafulla fa un balanç positiu de la gestió de la crisi en l'àmbit social a escala local i comarcal
Tècnics i responsables polítics del Tarragonès aposten per anar més enllà de les ajudes econòmiques puntuals i fomentar l'ocupació als municipis
La pandèmia del coronavirus i la gravetat de les seves conseqüències a nivell social va agafar per sorpresa tothom i ha posat a prova la fortalesa dels serveis assistencials dels municipis. És per això que la coordinació amb els respectius consells comarcals també ha estat i és molt important aquests dies. En aquest sentit, a Altafulla es fa un balanç positiu de la resposta que es va poder donar des d'un primer moment a aquelles persones més vulnerables de la vila. Ho destaca el coalcalde de la vila i responsable d'Acció Social, Jordi Molinera.

Per Molinera, la tasca del personal tècnic del CCT i de l'Ajuntament ha estat bàsica per poder assistir als veïns i veïnes d'Altafulla, una assistència que també ha estat possible gràcies a la tasca del voluntariat organitzat des del consistori. Molinera, ha valorat aquesta col·laboració d'una manera molt positiva.

Les mesures en l'àmbit social inclouen les ajudes econòmiques aprovades pels municipis com la línia de 40.000 euros per a les famílies d'Altafulla o la dotació de la partida d'urgència, que s'ha doblat passant de 4.000 a 8.000 euros. Avui, mateix, de fet, ja han arribat noves targetes bancàries per poder repartir entre les persones que més ho necessitin per adquirir aliments.
Més enllà d'aquestes ajudes, però, tant dels del Consell Comarcal com des del consistori altafullenc, s'aposta per crear plans d'ocupació i, sobretot, potenciar polítiques que fomentin la creació de feina al municipi.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla