Notícies
Foto: Arxiu
16 de juliol del 2021
Altafulla honora la Mare de Déu del Carme sense processó, per segon any consecutiu
La tradicional missa a la platja es podrà celebrar amb aforament limitat per la Covid
Aquest dijous a les 20h els feligresos estan convocats a celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Carme, com és tradició, a la sorra, davant el Club Marítim d'Altafulla. Les restriccions establertes per la pandèmia de la Covid-19 no han fet anul·lar aquest esdeveniment que any rere any aplega desenes de ciutadans que veneren la verge. Això sí, enguany, com l'any passat, l'aforament a l'espai de cadires habilitat per a l'ocasió estarà limitat a un aforament controlat i que permeti el manteniment de les distàncies. Tot i ser un acte a l'aire lliure, s'hi ha d'assistir amb la mascareta posada.

El mossèn d'Altafulla, Jaume Gené, ha explicat a Altafulla Ràdio que encara no es podrà celebrar la processó tradicional pels carrers de Baix a Mar, però que la celebració serà igualment reeixida gràcies a la celebració de la missa dedicada a la Mare de Déu del Carme.

Si l'estat de la mar ho permet, això sí, la imatge arribarà en barca des de mar endins i un grup de mariners la carregaran per portar-la fins a l'esplanada on tindrà lloc la missa, a tocar del Club Marítim. Mossèn Gené ha explicat el simbolisme de la Mare de Déu per als mariners.

La cita amb per celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Carme és aquest dijous a les 20h a la platja del Club Marítim.
Jaume Gené, mossèn d'Altafulla
Jaume Gené, mossèn d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla