Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
14 de febrer del 2024
Altafulla i els municipis costaners del Baix Gaià tornaran a Navartur del 23 al 25 de febrer
Oferiran un tast d'oli de les cooperatives agrícoles de la subcomarca als visitants de la Fira Internacional de Turisme de Navarra
Altafulla i la resta de municipis costaners del Baix Gaià, com són Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i també Tarragona, tornaran a ser presents enguany a Navartur, la Feria Internacional de Turismo de Navarra. Aquesta és una de les cites més importants del sector turístic a la zona nord de l’Estat i se celebrarà a Pamplona la setmana que ve, des del divendres 23 fins al diumenge 25 de febrer.

D’aquesta manera, les cinc poblacions de costa de la subcomarca es tornaran a promocionar conjuntament al mercat navarrès sota el paraigües de la marca Costa Daurada. I és que Navartur és una de les cites habituals on assisteixen plegats els municipis d’aquesta zona; sobretot, ha explicat el regidor de Turisme d’Altafulla, Tomàs Serra, atesa la importància dels mercats navarrès i basc en el sector turístic del nostre territori.

Aquesta acció s'emmarca en les tasques de promoció turística que realitzen Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i Tarragona coordinadament per tal de potenciar el Baix Gaià com a destinació turística, ha dit Serra als micròfons d’Altafulla Ràdio, amb la idea de buscar un turisme “sostenible i ben diferenciat de les masses i els creuers”. En aquest sentit, els cinc municipis gaudiran d’un espai diferenciat dins l'estand que la Diputació de Tarragona, a través del Patronat de Turisme Costa Daurada - Terres de l'Ebre, ubicarà a la fira Navartur 2024.

A més a més, entre els dies 23 i 25 de febrer, els municipis de la costa del Baix Gaià també oferiran als visitants de la fira un tast d'oli de les cooperatives agrícoles de la subcomarca, una acció molt apreciada pels usuaris de l’esdeveniment. De fet, Navartur va comptar el 2023 amb més de 46.000 visitants, un 60% més que en l'edició del 2022.

D'altra banda, Altafulla, la Torre, Creixell, Roda i Tarragona enguany també participaran conjuntament al Salón de Turismo de Aragón, Aratur, que tindrà lloc a Saragossa del 24 al 26 de maig.
Tomàs Serra, regidor de Turisme d'Altafulla
Tomàs Serra, regidor de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla