Notícies
Foto: CDC Altafulla
25 de maig del 2016
Altafulla i Roda de Berà acullen una de les meses de les eleccions primàries de CDC
Pere Gomés, de CDC Altafulla, espera que “aquestes siguin les últimes eleccions abans de les que esdevindran les constitutives de l’Estat Català”
Altafulla i Roda de Berà van compartir el passat dissabte una de les meses de les gairebé 200 repartides arreu del territori per celebrar les eleccions primàries de CDC. Una urna mòbil va fer parada, primer a Altafulla -de 10 del matí a 3 del migdia-, i després, a Roda –de 5 a 7 de la tarda- per tal que militants i simpatitzants de la formació d’ambdós municipis, així com també de la Nou de Gaià, la Riera de Gaià, Salomó, Torredembarra, i Creixell, hi dipositessin el seu vot.

Una jornada que Pere Gomés, de CDC d’Altafulla, ha titllat “d’històrica i pionera” ja que es tracta de “la primera vegada que un partit, obertament amb urnes, dóna veu als seus simpatitzants per escollir el seu cap de llista en les properes eleccions i per decidir què volen fer amb el seu partit”.

Pere Gomés ha explicat que durant la jornada de dissabte s’hi van apropar una quarantena de persones al matí, i una cinquantena a la tarda.

Francesc Homs es va imposar com a candidat amb el 77,6% del total, mentre que Sílvia Requena va obtenir el 20,29% restant.

Quant a la reformulació del partit, el 67,05% va votar a favor de la creació d’un partit nou, i el 32,53% a favor de la renovació de Convergència. Uns resultats pels quals Pere Gomés s’ha mostrat “molt satisfet”. Defensa “un projecte polític que tocava renovar i refrescar des de la base, donant veu a tots els militants”. Ha avançat la celebració d’un congrés el proper mes de juliol, que també serà “obert a tothom”.

Tot i que els sondejos no presenten gaire variacions, Pere Gomés ha explicat que “la ciutadania ha vist que aquells en què ha dipositat la seva confiança no han sabut fer allò que se’ls demanava, que era formar govern”. També s’ha mostrat convençut que “la gent sap que aquelles forces capdavanteres a l’hora de liderar projectes de govern ho han demostrat i ho poden continuar demostrant”. Pere Gomés espera que “les del 26J siguin les últimes eleccions abans de les que esdevindran les constitutives de l’Estat Català”. Ha reconegut, però, que “si han de negociar, les forces independentistes han de tenir presència a Madrid”. En aquest sentit, s’ha mostrat convençut que “CDC tindrà una bona representació”.

Artur Mas tancarà simbòlicament la llista de Convergència a les eleccions del 26J; i el cap de la llista al Senat serà el periodista Miquel Calçada.
Pere Gomés (CDC Altafulla)
Pere Gomés (CDC Altafulla)
Pere Gomés (CDC Altafulla)
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla