Notícies
Foto: Arxiu
17 d'agost del 2021
Altafulla manté l’alerta del Pla Alfa en nivell 3 per risc d’incendi fins aquesta mitjanit
Des de l’Ajuntament remarquen que cal màxima precaució a les zones boscoses de Sant Antoni, Brises del Mar i els Munts
Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha prorrogat les mesures de prevenció d’incendi fins aquesta mitjanit. Per tant, es manté el Pla Alfa en nivell 3 a Altafulla i els altres 278 municipis del país, que també són susceptibles de patir un incendi a causa de les altes temperatures, fins a les 00h d’aquest dimecres.

A Altafulla, les zones on s’ha de tenir especial precaució són els boscos de Sant Antoni, Brises del Mar i els Munts. Des de l’Ajuntament tornen a demanar la col·laboració de la ciutadania per evitar qualsevol risc d’incendi, i sobretot, que evitin passejar per aquests tres llocs fins que es desactivi l’alerta. Ho recorda el coalcalde, Jordi Molinera.

Per advertir als veïns i visitants, el consistori va col·locar cartells en totes les vies d’accés d’aquestes zones. Igualment, va prohibir l’aparcament als espais habilitats al voltant de l’Ermita, el punt de partida per als visitants que volen gaudir del medi natural que l’envolta. A més, la Policia Local està realitzant patrullatges freqüents per si s’hagués de requerir els serveis dels bombers i Protecció Civil.

Les restriccions establertes, i que es mantenen, pel Consell Assessor del Pla especial d’emergències per incendis forestals (INFOCAT) per als municipis inclosos en el pla Alfa en nivell 3 són:

- Suspeses les activitats esportives i de joventut com rutes o acampades, i activitats dels casals de vacances, colònies o estades esportives que es puguin dur a terme en els entorns amb risc d’incendi fins a les 00h del dimecres 18 d’agost.

- Suspeses les activitats agrícoles que requereixin l’ús de la maquinària entre les 10h i les 20h, exclosa la recollida de fruita. A més, limitació de l’obra pública, la circulació dins del bosc de transport de productes forestals i la circulació motoritzada pel medi natural dels municipis afectats pel nivell 3.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla