Notícies
29 de gener del 2016
Altafulla no pren part en l’aturada d’aquest dijous a l’N-340 al seu pas pel Vendrell, impulsada pels veïns de la capital del Baix Penedès
L’alcalde, Fèlix Alonso, considera que les accions s’han d’impulsar “amb la major base social possible”
Els veïns del Vendrell i de Calafell s’han sumat aquest dijous als talls que cada dijous celebren els veïns de les Terres de l’Ebre a la carretera N-340. En aquest cas, però, ho han fet a l’alçada de la capital del Baix Penedès. Una acció que segons l’alcalde d’Altafulla, diputat al Congrés d’En Comú Podem, i membre del ‘Pacte de Berà’, Fèlix Alonso, no s’ha fet de la manera correcta. Considera que les mobilitzacions són “imprescindibles” per denunciar l’alta sinistralitat al vial i per reclamar la gratuïtat immediata de l’AP-7, però creu que s’han d’impulsar “amb la major base social possible”.

Sigui com sigui, Fèlix Alonso tampoc hi ha pogut participar donat que s’ha reunit amb el Comitè Executiu de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) com a president de l’àmbit de Bon Govern i Innovació Democràtica.

Simultàniament, les entitats veïnals de les Terres de l’Ebre han celebrat també aquest dijous al migdia un nou tall a l’N-340, en aquesta dissetena convocatòria al seu pas per l’Ametlla de Mar i Alcanar. Fèlix Alonso espera poder participar en l’aturada del proper dijous a Vinaròs.

Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ estudien la celebració d’una gran mobilització pels volts del mes de març. Abans, però, hi ha convocada una musclada popular aquest diumenge a l’Ebre, en què es podria decidir l’avançament de la data.

Fèlix Alonso reconeix que “cal continuar amb la lluita”, però ha insistit en la necessitat de tenir un interlocutor un cop constituït el govern de l’Estat.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla