Notícies
16 de novembre del 2020
Altafulla no suma cap positiu per Covid en l’última setmana
El risc de rebrot al Camp de Tarragona se situa en els 477 punts, gairebé 200 punts per sota del de la setmana passada
Els casos de positius per coronavirus a Altafulla s’han estancat en aquesta última setmana i continuen sent un total de 107 casos acumulats.

Pel que fa a l’Àrea Bàsica de Salut de Torredembarra, en la que s’integra Altafulla, es comptabilitzen un total de 851 positius per prova PCR, el que suposa un augment de 63 persones, un augment que representa la meitat del que hi va haver la setmana passada respecte a l’anterior.

En l’àmbit de la Regió Sanitària de Tarragona cal destacar que ha tornat a baixar el risc de rebrot i se situa ja en els 477 punts, més de 200 punts menys que la setmana passada, tot i que és encara una xifra molt alta. El nombre de positius acumulats comptant totes les proves existents per a la detecció de casos, se situa en 18.856, un augment de més de 1600 casos respecte a la setmana anterior. Augment menor que en setmanes anteriors.

Actualment hi ha 196 persones ingressades als centres hospitalaris del Camp de Tarragona per Covid mentre que s’acumulen un total de 563 morts des de l’inici de la pandèmia per aquesta malaltia. Són 23 més que la setmana passada.
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla