Notícies
Foto: Arxiu
10 de juny del 2021
Altafulla no tancarà la platja per la revetlla de Sant Joan
Es demana responsabilitat a la ciutadania i es recorda la prohibició de fer-hi celebracions i que hi hagi aglomeracions de persones
L'Ajuntament d'Altafulla ha decidit no tancar de manera expressa l'accés a la platja per intentar evitar que s'hi acumuli gent durant la revetlla de Sant Joan. Una nit, la del 23 de juny, que es viu, tradicionalment al carrer i en societat. D'aquesta manera s'han valorat les recomanacions de Protecció Civil respecte a aquesta qüestió, però no se seguiran estrictament per les dificultats que presenta realitzar una actuació com aquesta. Protecció Civil, recordem, aconsellava que els municipis costaners prohibissin l'accés a les seves platges per minimitzar l'impacte que pugui tenir una celebració que, en condicions sense pandèmia, sol ser multitudinària.

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, ha confirmat aquest mateix dijous la decisió presa per l'equip de govern.

Molinera ha explicat que els patrullatges de la Policia Local es reforçaran com es fa habitualment en aquesta data assenyalada i ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana per fer que la revetlla es pugui celebrar sense conflictes. També ha recordat que les restriccions de distanciament social per la pandèmia i les limitacions socials segueixen vigent. Igualment, amb pandèmia o sense, no es permet la celebració de botellades enlloc, tampoc a la platja, ni la realització de fogueres a la sorra.

Des del govern municipal s'ha apuntat a les dificultats que representa fer un tancament de la platja atenent a les característiques de l'espai, la seva amplada i la seva connexió amb les platges dels termes veïns com són Torredembarra i Tarragona. Amb tot, es recorda que l'any passat sí que es va aplicar aquesta mesura. Enguany, però, s'ha tingut també en compte la decisió d'altres municipis veïns, amb els que s'han posat d'acord per no tancar platges per la revetlla.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla