09 de novembre del 2023
Altafulla organitza del 10 al 26 de novembre les Jornades Gastronòmiques del Bolet
En el marc del certamen s’ha organitzat un concurs amb un dinar o sopar per a dues persones com a premi
Altafulla dedicarà les Jornades Gastronòmiques d’enguany a la cuina del bolet. D’aquesta manera, del 10 al 26 de novembre es podran tastar les propostes de vuit restaurants de la vila amb aquest producte com a protagonista.
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet s’han presentat aquest dijous a l’Era del Senyor en un acte per la premsa en què els vuit restaurants que hi participen, han presentat els seus plats amb una degustació. Els xefs i cuiners han mostrat la seva creativitat culinària abans de l'inici oficial de les jornades en un lloc emblemàtic de la vila.
El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Tomàs Serra, ha argumentat el canvi de la garrofa al bolet, i ha dit que “és un complement català, que combina amb qualsevol plat, i que és assequible dins de la gastronomia”.
Serra també ha destacat que els vuit restaurants que participen en la mostra “són molt coneguts a Altafulla, i són d’una gran qualitat”. Pel que fa a la xifra de participants, reconeix que aquestes dates són complicades perquè molts negocis es troben de descans després de la temporada d’estiu.
En el marc de les jornades, s’ha organitzat un concurs amb un dinar o sopar per a dues persones com a premi. Per a participar-hi cal fer una foto en un dels restaurants participants durant les jornades, pujar-la a Instagram i etiquetar a l’Ajuntament d’Altafulla i al restaurant en qüestió. En el post cal incloure l’etiqueta #jornadesboletaltafulla. La foto que obtingui més 'm'agrada' guanyarà l’àpat en el restaurant que prefereixi.
Els restaurants que hi participen són: Restaurant El Raconet, Pizzeria Jauja, Restaurant Blau, Restaurant Bruixes de Burriac, Restaurant La Volta, Restaurant Maritime, Restaurant Hotel Oreneta, Restaurant Voramar.
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç