Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 d'abril del 2020
Altafulla participa en un estudi sobre la prevalença del coronavirus arreu de l’Estat
Hi prenen part una vintena de famílies voluntàries a les que es farà un test per saber si han estat infectades i una enquesta
Divuit municipis de la demarcació de Tarragona han estat escollits pel ministeri de Sanitat per participar en l'estudi de prevalença de la Covid-19. Un d’ells és Altafulla. L'objectiu de l'Estudi Nacional Epidemiològic de la infecció per SARS-CoV2 és saber el percentatge de població de l'Estat que ha desenvolupat anticossos del virus. S'han seleccionat 1.500 persones de la demarcació perquè hi puguin participar voluntàriament. A nivell estatal, s'estima que la mostra estarà formada per un mínim de 60.000 persones i un màxim de 90.000, de fins a 36.000 famílies. Als participants se'ls farà un test ràpid per saber si han estat infectats, una anàlisi de sang i una enquesta epidemiològica.

A Altafulla les proves s’estan realitzant durant el dia d’avui al centre mèdic, que depèn de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla. Sota la coordinació del Centro Nacional de Microbiologia de l’Estat, s’analitzaran les mostres de sang i quedaran registrades per poder fer l’estudi.

A la nostra demarcació participen en la mostra els municipis d’Altafulla, Ascó, Calafell, Cambrils, Cunit, La Juncosa del Montmell, Querol, Reus, Riudoms, La Selva del Camp, Tarragona, Tortosa, Valls, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Vallmoll, Vila-seca, Vilallonga del Camp i Salou.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es