Notícies
09 de desembre del 2015
Altafulla participarà en la marxa lenta i en els talls a la N-340 d’aquest divendres al seu pas per les Terres de l’Ebre
Sota el lema ‘No més morts, prou de peatges’, denunciaran la sinistralitat i l’alt nivell de trànsit del vial, i exigiran la gratuïtat de l’AP-7
La Federació d’Auto-Transports (FEAT) de Tarragona està organitzant diferents marxes lentes per aquest divendres a la N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre. Està previst que un centenar de camions i d’autocars col·lapsin el vial i l’autopista AP-7, a partir de les 3 de la tarda des d’Alcanar fins a l’Ametlla.

L’objectiu de la mobilització és fer reaccionar la Generalitat i el Ministeri de Foment. El director de FEAT Tarragona, Josep Lluís Aymat, ha explicat que cal prendre mesures per tal que la situació no continuï així.

Així es va decidir en la reunió que la Federació va mantenir ara fa uns dies amb els alcaldes dels vuit municipis afectats a les Terres de l’Ebre i amb els alcaldes del ‘Pacte de Berà’, que també hi seran presents en aquesta convocatòria de l’11 de desembre.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha insistit en la idea que la reivindicació que es va batejar com a ‘Pacte de Berà’ s’ha convertit ara en ‘Pacte de la N-340’. Ha recordat que “Altafulla sempre ha estat al capdavant d’aquesta lluita, i que no podien fallar”.

Sota el lema ‘No més morts, prou de peatges’, tornaran a denunciar la sinistralitat i l’alt nivell de trànsit de la carretera N-340, i exigiran de nou la gratuïtat de l’AP-7 com a “solució més immediata”.

En cas de no rebre una resposta positiva per part de les administracions, es mantindran les mobilitzacions.
Josep Lluís Aymat, director de FEAT Tarragona
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla