Notícies
05 de desembre del 2014
Altafulla participarà en la reunió del Consell Directiu de l’AMI del proper dimarts a Ripoll
La trobada posarà sobre la taula els passos a seguir en l’escenari actual del procés d’independència
L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) celebrarà el proper dimarts 9 de desembre a Ripoll la reunió del Consell Directiu. La trobada servirà per tractar els propers passos a seguir en l’escenari actual del procés d’independència, especialment després de la proposta de llista única presentada pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Amb dos anys de trajectòria dins de l’entitat, l’Ajuntament d’Altafulla és des del passat mes de setembre el consistori que representa la comarca del Tarragonès dins d’aquest Consell Directiu, i aquest dimarts en tornarà a prendre part.

L’AMI ha animat a tots els ajuntaments catalans a aprovar mocions als Plens Municipals per auto inculpar-se com a participants en la celebració del 9N i mostrar el seu suport al president Mas i les conselleres Ortega i Rigau, imputats per la Fiscalia. Una crida a la qual l’Ajuntament d’Altafulla ja va donar resposta el passat dissabte en la sessió ordinària del mes de novembre. En aquest sentit, Molinera ha recordat al govern de la Generalitat que “no estan sols”. El regidor altafullenc critica que des del govern espanyol el que busquen és “judicialitzar la política”. La solució, ara per ara, per a ell, és convocar eleccions al Parlament de Catalunya amb caràcter de referèndum.

El Consell Directiu del proper dimarts estarà encapçalat pel president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i el vocal de l’AMI i alcalde de Ripoll, Jordi Munell.
Aprofitant la celebració de la reunió, els participants visitaran el monestir de Ripoll i faran una ofrena floral a la tomba del compte Guifré el Pilós, pare de la pàtria catalana i, segons la llegenda, persona que amb la seva sang va originar la bandera catalana.
Jordi Molinera, regidor de SI
Jordi Molinera, regidor de SI
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla