Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de novembre del 2020
Altafulla protagonitza un espot de Turisme de Catalunya
El rodatge es du a terme entre aquest dilluns i dimarts pels carrers de la vila Closa
Aquests últims dies ens podem trobar per alguns carrers d'Altafulla alguna senyalització excepcional que ens indica que no hi podem aparcar perquè s'hi ha de fer un rodatge. I és que aquest dilluns a la tarda i també part de dimarts es durà a terme part de la gravació d'un espot promocional de la Direcció General de Turisme de Catalunya. Un espot per promoure els atractius del país, entre els que es troba el magnífic conjunt patrimonial de la vila Closa d'Altafulla. Els carrers característics del nucli antic emmurallat , les seves cases, majoritàriament construïdes al segle XVIII i l'entorn monumental amb el Castell amb l'església de Sant Martí han cridat l'atenció dels encarregats de dur a terme aquesta nova campanya que pretén atraure visitants al nostre país. No en va, és un conjunt declarat patrimoni nacional per la Generalitat.

La tria d'Altafulla per formar part d'aquest espot ha estat molt ben rebuda pels responsables del govern local, que han facilitat que es pugui desenvolupar el rodatge sense problemes. Es tracta d'un reconeixement a l'atractiu singular que té la vila. N'ha parlat a Altafulla Ràdio la regidora de Turisme, Natalia Sanz.

Sanz destacava també que en aquest rodatge hi haurà actors figurants d'Altafulla mateix que han sorgit d'un càsting del que de fet, ens en fèiem ressò en aquesta emissora fa uns dies. Es demanaven diferents tipologies de persones, d'un ampli ventall d'edats i amb diverses característiques especials. Per exemple, es buscaven pescadors reals, amb barca, també una parella de dones reals i una parella d'home i dona d'edat avançada. Són aquests alguns dels perfils que s'usaran en aquest rodatge per vendre Altafulla i Catalunya com un lloc divers i també, especialment, inclusiu.
Natalia Sanz, regidora de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla