Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
28 de març del 2024
Altafulla Ràdio emet la lectura dramatitzada del Camí de la Creu aquest dijous a les 21h
La pluja d’ahir al vespre va obligar a suspendre la primera representació postpandèmica, que la població esperava amb molta il·lusió
La 24a edició del Camí de la Creu d’Altafulla no s’ha pogut posar en escena tal com havia estat concebuda, amb la representació del quadre del Sant Sopar a la plaça del Pou, per culpa de la pluja d’aquest Dimecres Sant al vespre. La que havia de ser la primera funció postpandèmica es va suspendre tot i la il·lusió amb què s’esperava per part de la població després d’uns anys d’impàs, primer per la COVID-19 i després per les adaptacions que se’n va fer, amb una exposició retrospectiva de cartells i fotografies el 2022 i amb la projecció d'un recull audiovisual dels 20 anys de la iniciativa el 2023.

Ara que les inclemències meteorològiques ja han passat, però, Altafulla Ràdio, emissora municipal compromesa amb les tradicions de la vila, vol reconèixer els esforços de tota aquella gent que fa possible el Via Crucis Vivent del poble i que malgrat els entrebancs i les dificultats segueix reafirmant la voluntat per mantenir viu l’esperit de la peça teatral. Per aquest motiu, la ràdio del Baix Gaià emetrà la lectura dramatitzada del Camí de la Creu aquest dijous 28 de març a partir de les 21h.

Es tracta de la gravació del text de l’obra que es va fer l’any 2019, per primera vegada a l’església de Santa Maria, a Baix a Mar. La parròquia va quedar petita amb els més de 300 espectadors que hi van assistir.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla