Notícies
Foto: Obert x Vacances
16 de juliol del 2021
Altafulla Ràdio penja el cartell d' 'Obert x Vacances' a partir d'aquest dilluns
L'emissora és una de les coordinadores del magazín d'estiu de les ràdios locals de Catalunya, que s'emetrà cada dia de 9h a 11h del matí
Aquest dilluns torna a la graella d'Altafulla Ràdio el programa 'Obert x Vacances', el magazín d'estiu de les ràdios locals, de dilluns a divendres de 9h a 11h. I ho fa amb emissió a més de 50 ràdios locals de tot el país. Aquesta emissora és l'encarregada de coordinar el gruix de ràdios locals del Camp de Tarragona que també participen activament al programa, entre elles Ona La Torre, Ràdio Cambrils o l'Espluga FM, per exemple.

Des d'aquí explicarem a la resta de Catalunya l'actualitat del nostre territori així com també donarem a conèixer les singularitats dels nostres municipis i els seus elements d'interès. Alhora, coneixerem els de la resta de pobles del país.

Després de l'èxit de la primera edició, que enguany ha rebut una menció de qualitat als Premis Ràdio Associació, aquest espai col·laboratiu es podrà tornar a escoltar a partir del 19 de juliol, de dilluns a divendres entre les 9h i les 11h.

L'estudi central estarà a Ràdio Ciutat de Badalona, on el periodista Carles Carvajal repeteix com a presentador titular. Enguany El Prat Ràdio assumeix la producció i les coordinadores territorials seran Cugat Mèdia, EMUN FM Ràdio, Ràdio l'Escala i Altafulla Ràdio. Ràdio Ciutat de Tarragona, per la seva banda, es farà càrrec dels continguts per xarxes socials i de gestionar la comunitat digital del programa. En l'espai, però, hi participaran periodistes d'una cinquantena de ràdios locals d'arreu del país.

'Obert x Vacances' és un magazín que combina actualitat, entreteniment i divulgació, tot amb una perspectiva de proximitat i potenciant al màxim les connexions exteriors en directe. En aquesta edició, farà un seguiment especial de la reactivació d'activitats que permeti la situació sanitària. El programa també potenciarà la relació amb els oients, tant a través del telèfon com de les xarxes socials. De fet, entre els continguts hi ha dos concursos i es faran crides i obsequis en altres espais. Tot plegat amb el suport de Bonpreu, Premis Vinari, Vichy Catalán, Haribo, Galetes Trias, La Fageda i Coca de Perafita.

El magazín té una estructura dinàmica, que s'adaptarà a l'actualitat de cada moment. Començarà fent-se ressò de l'actualitat i amb una entrevista a personatges amb històries interessants. Després farà un viratge cap a temes més lúdics i divulgatius i es tancarà cada dia amb una proposta cultural.

El programa s'estrena, doncs, aquest dilluns 19 de juliol i es podrà escoltar cada dia, de dilluns a divendres, de 9h a 11h a Altafulla Ràdio, al 107.4 FM i a més de 50 emissores locals. També en streaming tant a les webs de les diferents emissores com ara a www.altafullaradio.cat o bé per www.laxarxa.cat.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla