Notícies
Foto: Arxiu
01 de juliol del 2021
Altafulla rep la bandera blava que reconeix la qualitat i els serveis de la platja
Des del consistori creuen que “encaixa en el projecte ‘Altafulla Platja Viva’” per l’equilibri que aquest pretén entre la sostenibilitat i la qualitat
La platja d’Altafulla és una de les 97 platges catalanes que ja poden lluir el distintiu de Bandera Blava. A principis de maig, l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) va anunciar els 43 municipis que serien reconeguts per la qualitat de les seves platges, i aquest dimecres ha tingut lloc a Sitges l’entrega de les banderes per part de la conselleria d’Acció Climàtica.

La bandera blava és un guardó que reconeix la qualitat de les platges, de les aïgues i els serveis que ofereixen, i no tant la gestió sostenible que puguin fer els municipis. No obstant això, la coalcaldessa i regidora de Medi Ambient d’Altafulla, Alba Muntadas, creu que és un premi que encaixa en el projecte ‘Altafulla Platja Viva’ perquè aquest “busca l’equilibri” entre la sostenibilitat i la qualitat de l’espai.

Pel que fa als serveis, la platja recupera les dutxes i els rentapeus, que van estar inutilitzats durant l'any passat per la pandèmia. També s’hi han instal·lat pistes de tennis i vòlei platja a la zona del Club Marítim per tal d’ampliar l’oferta d’oci a la platja.

A més d'Altafulla, al Baix Gaià, tant les platges de Torredembarra (La Paella, Baix a Mar i Muntanyans) com de Roda de Berà (la Llarga i la Costa Daurada) han estat distingides també amb la bandera blava. Creixell, però, n'ha quedat fora. Pel que fa al terme municipal de Tarragona, Tamarit, La Móra, la Savinosa i l'Arrabassada també compten amb el vistiplau d'aquesta entitat que atorga els guardons.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla