Notícies
Foto: Altafulla Bloc
14 de desembre del 2015
Altafulla se suma a La Marató de TV3, a l’espera dels actes més forts d’aquesta setmana
La iniciativa solidària ha recaptat més de 7 milions d’euros a l’edició d’enguany, dedicada a la lluita contra la diabetis i l’obesitat
La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra la diabetis i l’obesitat, ha tancat la jornada d’aquest diumenge amb un marcador de 7.015.367 euros. Aquesta era la xifra que constava en el marcador passades la 1 de la matinada després de quinze hores de programa conduït per Toni Cruanyes i Ana Boadas i que va incloure entrevistes de testimonis afectats per aquestes malalties, espais de divulgació científica i diverses actuacions musicals, entre moltes altres activitats.

Enguany s’han mobilitzat més de 2.300 voluntaris, 2.200 activitats i 700 poblacions. Entre elles Altafulla, que ha tornat a sumar-se a la iniciativa solidària un any més. El programa ha ofert venda de pastissos a les llars d’infants, berenars solidaris, una tómbola, venda de xapes i coc sense sucre del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), entre d’altres activitats. Els actes més forts del programa, però, tindran lloc aquesta setmana.

El dijous a les 6 a La Violeta tindran lloc les actuacions de les agrupacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música; i el dissabte a les 6 a l’Institut se celebrarà el concert de la Jazzorquestra.

La xifra definitiva a Altafulla no es coneixerà fins a finals d’aquesta setmana, i arreu del territori català fins el 31 de març del 2016, fins quan es podran fer donatius.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla