Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
25 de juny del 2021
Altafulla se suma al dia de l'orgull LGTBI
El consistori ha penjat la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de l’Ajuntament i s’ha adherit a la campanya #ElsCimspelsDretsLGTBI
Altafulla s’ha sumat, un any més, a la commemoració del dia internacional pels drets de les persones LGTBI, que se celebra aquest dilluns 28 de juny. Ho ha fet penjant la bandera multicolor al balcó de la casa de la vila, i sumant-se a la campanya d'enguany de la Generalitat.

D’aquesta manera el consistori mostra el compromís amb la defensa dels drets del col·lectiu i contribuir a la lluita per la igualtat en aquesta matèria. Si bé és cert que en els últims temps s’han assolit avenços significatius pel que fa a legislació, sobretot en els països més avançats, encara hi ha molta feina per fer pel que fa a conscienciació social i en territoris dictatorials o menys desenvolupats. Sense anar més lluny, un país com Hongria, que forma part de la Unió Europea, acaba d’aprovar una llei que atempta contra els drets i les llibertats de les persones LGBTI.

Per tot plegat, per la necessitat que hi ha encara de tenir present aquest dia i reivindicar els drets del col•lectiu, Altafulla mostra el seu suport de manera ben visible. N’ha parlat a Altafulla Ràdio la coalcaldessa de la vila i regidora de Polítiques de Gènere, Alba Muntadas.

Igualment l’Ajuntament d’Altafulla s’ha adherit enguany a una campanya impulsada des de la Generalitat per visibilitzar el col·lectiu. La campanya és #ElsCimspelsDretsLGTBI i consisteix a recopilar fotografies des de llocs emblemàtics de tots els municipis catalans per compondre una imatge coral, que ja es pot veure a les xarxes. A Altafulla la bandera de l’arc de Sant Martí oneja des de l’Era del Senyor, amb una vista espectacular del Castell i el conjunt patrimonial de la muralla i l’església de Sant Martí.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Polítiques de Gènere
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla