Notícies
14 de novembre del 2014
Altafulla viu l’últim cap de setmana de la Festa Major de Sant Martí
Els actes es reprenen aquest divendres amb el Guateque dels Castellers d’Altafulla amb música dels anys 60, 70 i 80
La Festa Major d’Altafulla reprèn aquest divendres el programa d’actes. Unes activitats que sembla que hauran de tornar a estar pendents del temps també aquest cap de setmana, quan es posarà el punt i final oficial a la festivitat.

El Guateque dels Castellers d’Altafulla serà el gran protagonista de la jornada. Els liles conviden la ciutadania a remenar dins de l’armari per reviure a l’Era de l’Ixart, a partir de les 11 de la nit, la música dels anys 60, 70, i 80.

El medi ambient centrarà el matí del dissabte, amb una jornada de recuperació a la platja i un taller de remeis casolans. La solidaritat també hi serà present amb la primera de les activitats que se celebraran al municipi en el marc de la Marató de TV3, de la mà de l’Ateneu de Dones.

Ja a la tarda, s’organitzaran, a partir de les 5 a la plaça del Pou, diferents tallers per la canalla. I la jornada culminarà amb una de les novetats d’aquesta edició, el batejat com ‘Saint Martin’s Fest’. Altafulla es convertirà en Manchester per un dia en una vetllada amenitzada pels punxadiscos Dj Miqui Puig, Dj Figa, i Dj De Moda. La festa tindrà lloc a partir de dos quarts de 12 de la nit al Casal La Violeta.

El diumenge a partir de les 8 del matí tindrà lloc a La Violeta el Torneig de Dòmino; i a les 11 del matí, l’XI Baixada de Trastos darrer del Castell.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla