Notícies
Foto: Cedida
27 d'agost del 2021
Apareixen unes pintades a l’entrada de l’Institut d’Altafulla
La Policia Local assegura que és un fet aïllat dels incidents de les darreres setmanes, i la brigada ja ha procedit a esborrar-les
Altafulla ha patit un nou acte vandàlic aquest divendres. Els fets han tingut lloc a l’Institut d’Altafulla, on algú s’ha dedicat a fer diverses pintades en una de les entrades i en la paret lateral que recorre el carrer del camp de futbol. Unes pintades en contra de les persones homosexuals, acompanyades d’esvàstiques i algun dibuix més.

Des de la Policia Local d’Altafulla asseguren que es tracta d’un fet aïllat i que no té res a veure amb els incidents incívics i de vandalisme, que s’han dut a terme en les darreres setmanes a la vila. Per exemple, les destrosses del mobiliari de l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Tampoc s’ha trobat als autors, com ha explicat el caporal Jordi Gil.

De seguida que s’han detectat les pintades, la Brigada Municipal s’ha apropat fins a l’Institut per esborrar-les i deixar les parets ben netes. En la resta del municipi no s’han detectat més pintades d’aquesta tipologia.
Jordi Gil, cap de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla