Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
29 d'abril del 2024
Aquest dilluns comencen les preinscripcions a les llars d’infants municipals d’Altafulla
El període de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 8 de maig
Les preinscripcions a les escoles bressol d’Altafulla són obertes des d’aquest dilluns, 29 d’abril. Aquest és el primer tràmit a realitzar per a aquelles famílies que vulguin reservar una plaça per als seus fills de 0 a 2 anys en aquest servei municipal que ofereixen dos equipaments, la llar d’infants Francesc Blanch, ubicada a la plaça de l’1 d’octubre i la llar d’infants Hort de Pau, al carrer del Vinyet.

El període de presentació de sol·licituds per a les llars d’infants municipals s’allargarà fins el 8 de maig i cal tenir en compte el nombre de places disponibles per a cada nivell d’aquesta etapa escolar no obligatòria però que compta amb la subvenció de la Generalitat de Catalunya pel que fa als alumnes de dos anys.

Respecte a l’oferta de places que s’ofereixen, la llar d’infants Francesc Blanch té disponibilitat de 5 places per a l’aula de nadons (nascuts/des el 2024); 6 places per a l’Aula-1 (nascuts/des 2023), i 3 més per a l’Aula-2 (nascuts/des 2022). Pel que fa a la llar d’infants Hort de Pau, s’ofereixen 5 places per a l’aula de nadons; 14 places per a l’Aula-1, i 5 places per a l’Aula-2.

Per altra banda, des de la regidoria d’Educació també s’ha publicat el calendari de preinscripció i matrícula per a altres estudis com els de l’Escola Municipal de Música (EMMA) i al PFI-Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar d’Hoteleria.

Quant a l’Escola Municipal de Música, el període de presentació de sol·licituds començarà el pròxim 9 de maig i finalitzarà el 17 del mateix mes. L’oferta de places per al curs de sensibilització (5 anys) és de 14; per a primer, 2; segon, 5; quart i sisè, 2 en cada curs; i per a cinquè, 1.

Per a la presentació de les sol·licituds i de la documentació requerida per a les llars d’infants i l’Escola de Música municipals s’han de tramitar mitjançant instància al registre municipal de l’Ajuntament d’Altafulla, ja sigui electrònicament com presencialment demanant cita prèvia.

I pel que fa al PFI-PTT Altafulla d’Auxiliar d’Hoteleria, el període de presentació de sol·licituds serà del 2 al 9 de maig. Per a més informació podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic pfi@institutdaltafulla.cat i al telèfon 977 65 10 85.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla