Notícies
Foto: Cercle Artístic d'Altafulla
18 de juny del 2021
Artistes d'Altafulla impulsen l''Art al carrer' per treure les seves obres a l'aire lliure i apropar-les a un públic més ampli
La iniciativa es farà cada diumenge a partir del 4 de juliol i ja aquest compta amb un preludi, una jornada de pintura natural a l'entorn de la Vila Closa
El Cercle Artístic d'Altafulla s'ha proposat donar a conèixer els seus artistes i la seva obra al gran públic a través d'una iniciativa que és novetat a casa nostra i que ens pot recordar a aquelles accions dels enyorats temps de Montmartre al París bohemi de principis del segle XX.

Salvant les diferències, la Vila Closa d'Altafulla representa un paratge idíl·lic i font d'inspiració per a molts artistes, inclosos, evidentment els locals. I tota aquesta font d'inspiració i els seus resultats es volen posar en valor amb sortides periòdiques dels artistes i les seves obres cada diumenge a partir del 4 de juliol. S'estableix així un contacte més directe amb el públic i s'exposa obra sense l'aixopluc habitual de les parets del museu. Ho ha explicat en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa el president del Cercle, Salvador Antón.

Aquesta aposta per sortir a l'aire lliure amb el projecte 'Art al carrer', tindrà un preludi en forma de jornada de pintura ràpida i al natural aquest mateix diumenge, quan els artistes del Cercle surtin a pintar amb els seus cavallets i els seus pinzells per tots els racons de la Vila Closa. Moment d'incloure's en aquesta recuperació de l'espai públic que s'ha convertit en tendència en els últims temps arran de la Covid i en la que Altafulla no és cap excepció.

Antón assegura que el Cercle, també vol formar part d'aquest protagonisme del carrer en les experiències artístiques.

Aquest diumenge, doncs, per a qui vulgui veure com treballen els artistes d'Altafulla només cal que es passegin pels carrers de la Vila Closa i fins i tot hi podran intercanviar impressions. Hi seran al llarg de tot el matí.
Salvador Antón, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Antón, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla