Notícies
Foto: ATECA
01 de febrer del 2023
ATECA estrena una nova oficina més àmplia per atendre als associats
La nova seu es troba uns metres més enllà de l'anterior i a la primavera es preveu augmentar les hores d'atenció i assessorament
L'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla, ATECA, ha traslladat la seva oficina amb l'objectiu de tenir més espai per atendre als seus associats i associades, més d'una vuitantena, i oferir-los els serveis habituals com ara l'assessorament personalitzat en aquells tràmits necessaris, cursos de formació, elements de dinamització comercial, borsa de treball i, especialment, un espai de coworking. Ho destaca el president de la patronal local, Josep Maria Lloret.

La nova oficina d'ATECA s'ubica al número 1B del carrer de la Mainada d'Altafulla i es troba just al darrera de la seu que ha tingut fins ara aquesta entitat, al carrer Mossèn Miquel Amorós. Com explica Lloret, l'espai té més metres quadrats que l'anterior perquè es vol posar a l'abast dels socis i sòcies aquest espai per a quan necessitin fer reunions particulars o alguna formació.

A més, a partir de l'abril es vol incrementar el nombre d'hores d'atenció presencial a l'oficina amb una persona responsable d'administració que ofereixi atenció cada dia als matins, ja que fins ara aquest servei es presta tres dies a la setmana.

Actualment, ATECA treballa en l'elaboració d'un ampli Pla d'Accions adreçat als seus associats i associades que contempla oferir-los més serveis i en la celebració de la seva propera assemblea anual que tindrà lloc el proper mes de març coincidint amb la tradicional calçotada de l'associació que torna després de la pausa arran del Covid19.

A més continua impulsant diferents iniciatives i col·laborant en l'àmbit social i cultural del municipi amb activitats com un concurs de dibuix per a les escoles del municipi, el concurs nadalenc de cantaires obert al Baix Gaià o en campanyes concretes com Pasqua.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es