Notícies
30 de desembre del 2015
Càritas Altafulla assegura que cap infant de la vila es quedarà sense regal de Reis
La iniciativa beneficiarà a aquelles famílies del municipi amb menys recursos i que ho passen més malament amb la crisi financera
El Grup de Càritas Parroquial d’Altafulla està recollint durant aquestes festes de Nadal desenes de joguines perquè cap infant del municipi es quedi sense regal al llarg del dia de Reis. Les joguines, tant noves com de segona mà però en bon estat, i que no són ni bèl•liques ni sexistes, provenen de donacions de particulars i empreses.

Una campanya que duu com a lema “Aquest any cap nen sense joguina”, i a la qual també s’hi han sumat l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla i la llar d’infants Francesc Blanch. La iniciativa compta, a més, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.

Ara és el torn del grup de voluntaris de l’entitat, que s’encarrega de seleccionar les joguines que estiguin en uns condicions òptimes com a regal. Jaume Gené, mossèn d’Altafulla, ha subratllat que la campanya beneficiarà a aquelles famílies amb menys recursos i que ho passen més malament amb la crisi financera.

D’altra banda, la presidenta de Càritas Altafulla, Carme Vives, ha explicat que a diferència d’altres anys, en aquesta ocasió el lliurament de joguines no tindrà lloc el dia de Reis, sinó que es farà el dia 7 al matí.

Aquells veïns i veïnes que vulguin col•laborar amb la proposta encara ho poden fer. Els punts de recollida són el mateix local de Càritas, al carrer de les Escoles, els dilluns i els dimecres de 15:30h a 20h, i el local de l’Ateneu, al Centre d’Entitats.
Jaume Gené, rector d'Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla