Notícies
Foto: Arxiu Altafulla Ràdio
09 de febrer del 2024
Carrosses i comparses prendran els carrers d’Altafulla aquest cap de setmana de Carnaval
La novetat del programa d’enguany és el dinar de germanor que diumenge celebraran totes les colles amb la voluntat de “fer pinya”
Amb Sa Majestat Carnestoltes regnant ja a Altafulla, el Carnaval encara un programa farcit d’activitats i propostes. I el plat fort arribarà el dissabte a la nit, si la pluja ho respecta, amb la rua que partirà des de davant del castell a les 21h. Recorrerà els carrers del centre del poble i finalitzarà al poliesportiu amb una festa d’accés lliure i gratuït amenitzada per Más & Más Show.

Diumenge la rua es traslladarà a Baix a Mar, a partir de les 11h. des de la Via Augusta. I en finalitzar hi haurà guerra de confeti i concert a la plaça dels Vents. En acabat, per fer temps fins a la rua de la tarda, hi ha previst un dinar popular per les colles, i ja a les 17h. serà el moment de tornar a recórrer el centre de la vila per acabar a la plaça Martí Royo amb una festa familiar.

El regidor de Festes d’Altafulla, Àlex Cañas, ha parlat de “fer pinya” en el marc de la celebració del Carnaval i totes les activitats programades enguany. I amb aquesta voluntat, ha explicat, s’ha organitzat el dinar popular del diumenge, que és la principal novetat dels actes d’aquest 2024.

Durant l’arrencada de la celebració, aquest dijous a la plaça del Pou, Cañas ha agraït la implicació de les diferents entitats i colles que nodreixen la festa. La bona sintonia entre les parts ha permès que enguany, a més, s'hagi afegit una nova carrossa i una nova comparsa a les celebracions, per la qual cosa el regidor s’ha mostrat satisfet. I de fet, aquest cop hi haurà cinc carrosses i tres comparses.

Finalment, dimecres 14 de febrer tocarà acomiadar-se del Carnestoltes amb l'enterrament de la sardina. Dimecres de Cendra, totes les colles i el Grup de Diables d'Altafulla, en comitiva fúnebre, sortiran des del carrer de l'Hostal i aniran fins a les antigues escoles Teresa Manero, on es podrà degustar sardines o llonganissa per 2 euros.
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla