Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
28 de febrer del 2024
Castellarnau: “L’equip de govern no té projecte per a La Violeta”
En una entrevista, la cap de l’oposició a l’Ajuntament d’Altafulla també ha demanat que l’equip de govern “no enganyi a la gent” pel que fa a la residència
Alternativa Altafulla qualifica “de vergonya aliena” la licitació del contracte menor de serveis de planificació, coordinació i programació del casal municipal La Violeta que tot just ara fa una setmana va publicar l’Ajuntament. La seva portaveu, Montse Castellarnau, ho ha dit d’aquesta manera en una entrevista a Altafulla Ràdio atenent a “tot el que es demana que ha de fer la persona que porti La Violeta”, ja que “hi ha tantes coses” que sol·licita el plec de prescripcions tècniques que “em sembla esgarrifós”.

Castellarnau ha afegit que “fa vergonya que a un treballador se li exigeixin tantes tasques pel que li pagaran”, tenint en compte que el pressupost base de licitació de la contractació és de 8.470 euros amb l’IVA inclòs per un any. La cap de l’oposició a l’Ajuntament ha lamentat que qui guanyi el concurs “no cobrarà ni el salari mínim interprofessional”, i això és una senyal que “l’equip de govern no té projecte per a La Violeta”. La regidora, a més, ha afegit que demostren que “amb tot el que es demana no tenen ni idea de com funciona”.

D’altra banda, a la mateixa entrevista, la cap de l’oposició a l’Ajuntament d’Altafulla també ha criticat la gestió que l’actual equip de govern està fent d’un altre projecte municipal, com és el cas de la futura residència o centre de dia. Castellarnau ha explicat que quan ella era alcaldessa, des de l’oposició es va forçar la creació d’una Comissió Informativa de Gent Gran perquè s’avancessin els tràmits d’aquest equipament, i ha lamentat que el nou govern sorgit de les eleccions del mes de maig passat “se la va carregar”.

La portaveu d’Alternativa Altafulla ha insistit que en el que va de mandat no s’ha avançat gens en el projecte i ha dit que “ara estic més preocupada perquè en el darrer Ple ja no parlàvem de residència sinó de centre de dia”. Montse Castellarnau ha demanat que no serveixin d’excusa “les dificultats per fer prosperar la residència” ni tampoc “la viabilitat dels terrenys” que ha portat el consistori a contemplar altres opcions per emplaçar l’equipament. Amb tot plegat, l’edil ha demanat que l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) i Junts per Altafulla “no enganyin a la gent”.

Al llarg de l’entrevista, més enllà d’altres qüestions relatives tant al casal La Violeta com a la futura residència o centre de dia, la cap de l’oposició a l’Ajuntament ha valorat més assumptes del dia a dia d’Altafulla. Montse Castellarnau ha parlat també, per exemple, dels límits de terme amb Tarragona, del salari dels membres de la Corporació, de l’estat del litoral altafullenc, de barris com Baix a Mar i Brises així com de la relació que manté amb els altres grups polítics. El programa especial del dijous 22 de febrer es pot recuperar des del servei de ràdio a la carta de l’emissora, al podcast d’altafullaradio.cat.
Montse Castellarnau, portaveu d'Alternativa Altafulla
Montse Castellarnau, portaveu d'Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla