Notícies
Foto: Cercle Artístic d'Altafulla
05 d'abril del 2024
Cita amb la diversitat artística d'Altafulla, aquest diumenge entorn de l'Era del Senyor
El mercat 'Art al carrer' incorpora aquest mes una nova proposta, el sorteig d'una obra d'un artista local entre els compradors de la jornada
La tercera és la bona. El mercat 'Art al carrer' d'Altafulla torna a programar-se amb tots els organitzadors i participants creuant els dits perquè les inclemències meteorològiques no tornin a fer la guitza als plans inicials. Les edicions de febrer i març van haver de suspendre's i aquest mes d'abril sembla que portarà la bonança perquè una quinzena d'artistes del Cercle Artístic d'Altafulla i de pobles de la contornada puguin muntar les seves parades i exposar les seves obres per a què tothom qui vulgui les contempli, les gaudeixi i les compri, si se n'enamora d'alguna.

Qui passegi per l'entorn de l'Era del Senyor aquest diumenge trobarà als artistes habituals en aquesta cita i també algunes incorporacions noves, amb propostes que van des de la pintura, l'aquarel·la i la ceràmica fins a la fotografia, com explica el president de l'entitat altafullenca, Salvador Anton.

En aquesta nova edició del certamen, a més, es compta amb una novetat destacada i és que per incentivar la venda de peces artístiques hi haurà un sorteig d'una obra d'art entre tots els compradors. Una proposta que es vol mantenir en el temps i que en aquesta ocasió té com a protagonista una pintura de l'artista altafullenc Paul Waring.

Com és habitual, el mercat comptarà amb activitats paral·leles com la xerrada sobre art, que anirà a càrrec de la historiadora Isabel Ràfols. Es recupera la proposta temàtica que es portava en cartera en les edicions anteriors suspeses, és a dir la representació de l'amor en l'art i la figura de cupido. La xerrada, que és oberta a tothom, pretén ser un viatge a través de la història de Cupido i els seus diferents significats al llarg dels anys.

El mercat d'art 'Art al carrer' està previst que comenci a les 10h i s'allargui fins a les 15h.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla