Notícies
14 de novembre del 2014
Claudi Arimany, present en la temporada de concerts de l'Orquestra Camera Musicae al Teatre Tarragona
El responsable de la programació artística del Festival Internacional de Música d’Altafulla hi actuarà el 20 de desembre
El responsable de la programació artística del Festival Internacional de Música d’Altafulla, Claudi Arimany, forma part del calendari de concerts que l’Orquestra Camera Musicae té previst oferir la propera temporada al territori. Claudi Arimany va néixer a Granollers, però la seva relació amb Altafulla és més que evident des de fa molts anys. És considerat un dels solistes catalans de més prestigi amb una important trajectòria de gran projecció internacional. Ha actuat sempre com a solista, juntament amb artistes d’alt nivell, i ha estat convidat per les més importants orquestres i grups del món. De fet, ha ofert concerts a tots els països d'Europa, Rússia, Estats Units, Canadà, Mitjà Orient i Japó, actuant als auditoris més importants.

El programa d’actuacions de l’Orquestra Camera Musicae donarà el tret de sortida aquest dissabte a les 9 del vespre al Teatre Tarragona. El prestigiós director barceloní Salvador Mas obrirà la temporada de concerts dirigint les quartes simfonies de Beethoven i Mendelssohn.
La resta d’interpretacions tindran lloc el 20 de desembre, quan hi participarà Claudi Arimany, amb la proposta de Salvador Brotons; el 21 de març, amb la cinquena de Beethoven i Judith Jáuregui, dirigida per Tomàs Grau; i el 3 de maig, amb el doble de Brahms, sota la direcció de Jordi Mora.

L’Orquestra Camera Musicae ultima també els detalls de la seva primera gira de concerts que tindrà lloc el juliol de 2015 i que portarà l’orquestra tarragonina a Alemanya i Txèquia amb un programa format íntegrament per música d’autoria catalana.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla