Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
06 de juliol del 2021
Comencen les excursions familiars per gaudir d’Altafulla i l’entorn en bicicleta
L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, si bé pretén donar resposta a la demanda de moltes famílies que passen l’estiu a la vila
La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla impulsa unes excursions familiars en bicicleta per conèixer els camins del municipi, que comencen aquest dimarts 6 de juliol. L’objectiu és atendre a la demanda de moltes famílies que “durant anys demanaven rutes per recórrer en bicicleta, però tenien por d’anar sols”, ha explicat la tècnica de Turisme, Núria Barba, que és qui ha proposat la iniciativa.

Barba acompanyarà i farà de guia als participants que se sumin a la proposta. Per tant, serà qui decidirà el recorregut i el destí en cada sortida en funció del perfil d’aquests. Com a aficionada al ciclisme i coneixedora del territori, té un bon grapat de camins per seleccionar per Altafulla i els municipis que l’envolten.

La regidora responsable de l’àrea, Natalia Sanz, creu que és una proposta que permetrà al turisme de la vila, predominantment familiar, gaudir d’Altafulla d’una manera diferent. Igualment, des de Turisme conviden a sumar-se a les sortides a les famílies residents, ja que “és una activitat oberta a tothom”.

L’activitat és gratuïta i es du a terme tots els dimarts i dijous, a partir de les 19h, amb sortida des de l’Oficina de Turisme, a la plaça dels Vents del Barri Marítim. La durada de l’excursió és d’aproximadament 2 hores, i cadascú ha de venir amb el seu casc i bicicleta, aigua, i el més important, ganes de gaudir.
Núria Barba, tècnica de Turisme
Núria Barba, tècnica de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla