Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
11 de juny del 2021
Concentració contra la violència masclista aquest divendres a les 22h a la plaça del Pou d'Altafulla
Es tracta d'una convocatòria d'àmbit estatal en rebuig a aquesta xacra social i motivada, especialment, pel cas de les germanes de Tenerife
Convocatòria urgent aquesta nit davant els ajuntaments de tot l'Estat espanyol per rebutjar la violència masclista. A Altafulla, la plaça del Pou serà el punt de trobada per a totes aquelles persones que desitgin mostrar el seu rebuig frontal a aquesta xacra social que aquest divendres ha tingut un nou episodi. La confirmació, de fet, d'un nou cas que malauradament s'iniciava el passat mes d'abril quan el pare de dues nenes decidia emportar-se-les amenaçant a la seva mare de no tornar-les a veure.

Aquest divendres s'ha trobat el cos d'una de les germanes desaparegudes, la més gran, l'Olivia, de 6 anys, i tot apunta que l'home l'hauria assassinat. Ara, es busca la menor de les nenes, l'Anna, amb tan sols 1 any d'edat.

Les principals hipòtesis que es barallen és que l'home, exparella de la mare de les nenes i el seu progenitor, les hauria assassinat i després s'hauria tret la vida. Una acció que es coneix com a violència vicària, una manera d'agredir brutalment una dona amb allò que més mal li pot fer, l'assassinat de les filles.

L'aparició de la petita, en aigües de Tenerife, i la confirmació del crim, coincideix amb un altre succeït també aquest divendres en aquest cas a Sevilla. L'assassinat d'una jove de Sevilla a mans de la seva exparella, autor confés del crim.

Per tot plegat, s'ha fet aquesta convocatòria que ja corre per les xarxes socials i a la que s'hi ha sumat el consistori d'Altafulla. La cita recordem, té lloc a les 22h a la plaça del Pou.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla