Notícies
Foto: Cedida
19 d'agost del 2021
Continuen les obres a l’estació de trens d’Altafulla per al tercer fil
Els treballs consisteixen en l’ampliació de la plataforma de la via 4 i les instal·lacions per ampliar el pas inferior
Adif va iniciar a mitjans de juliol els nous treballs per connectar el Port de Tarragona i el corredor mediterrani amb el tercer fil. Els treballs han de permetre avançar en el projecte d'instal·lació del tercer fil entre Castellbisbal i Vila-seca. Amb aquesta obra, l'àrea industrial i el Port de Tarragona tindran connexió directa en ample internacional amb Europa.

Segons l'organisme estatal, això permetrà reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle i els costos de transport, potenciant la competitivitat d'aquest àmbit. Per exemple, a l'estació d'Altafulla, s'ha executat l’ampliació de la plataforma de la via 4 i les instal·lacions per l'ampliació del pas inferior. Mentrestant, a Torredembarra, s'ha realitzat el premuntatge dels aparells de via mixtes per la nova configuració de vies així com l'ampliació de plataforma de la via 4.

Més enllà del Baix Gaià, els treballs es concentren en el tram Sant Vicenç de Calders-Nus de Vila-seca, on ja s'han muntat quinze aparells de via a les estacions de Tarragona, Tarragona Classificació i Tres Camins, s'ha iniciat la instal·lació del tercer fil i s'ha renovat la catenària, així com les travesses a Tarragona Classificació i trajectes. També s’han adaptat les vies i les andanes de l'estació de Vila-Seca, segons la nova configuració amb la instal·lació de quatre aparells de via mixtos, a més d'altres operacions a la capa de balast en determinats punts del tram.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla