Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
30 de maig del 2023
Creixell acull la preestrena d’una obra de teatre que relata els últims dies de la República i l’esdevenir de la Guerra
‘Memòries oblidades’ està feta per talents del Camp de Tarragona i es vol fer rodar per tot el territori
La companyia Teatralitzat ha fet la preestrena de l’obra ‘Memòries oblidades’ aquest diumenge 28 de maig davant l’Església de Creixell. Aquesta part del nucli antic de la vila s’ha convertit en l’escenari d’una representació a càrrec de joves actrius i músics de la demarcació, que “amb una gran sensibilitat, i una potent força interpretativa”, com afirmen des de l’Ajuntament de Creixell, han traslladat els darrers dies de la República i la posterior Guerra Civil, a través de la veu de dues dones.

Les actrius Marta Marin i Maria Ángeles López han estat les encarregades de representar els personatges de la Teresa i l’Aurora, respectivament, que han traslladat als espectadors les circumstàncies d’aquell període de la nostra història recent. La direcció musical de l’espectacle l’ha encapçalat el músic Sergi Clofent, amb Pau Duran a la guitarra. El text i la direcció artística han anat a càrrec d’Eva Vives.

Com destaquen des del consistori creixellenc, la representació de la companyia està feta “amb ingredients de km 0”, aprofitant el talent dels professionals que hi ha a la demarcació. Ara, amb aquesta obra, es vol començar a rodar per diferents pobles del Camp de Tarragona i acostar així aquesta petita part de la història a un públic més ampli.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla