Notícies
Foto: Bombers de la Generalitat
21 de juliol del 2021
Crema una hectàrea de conreus abandonats darrere de l’Institut Torredembarra
L’incendi es va declarar aquest dimarts a la tarda en una zona on l’estiu passat ja va haver-hi un foc. L’Ajuntament ha dit que se n’estudiaran les causes
Aquest dimarts a la tarda s’ha declarat un foc forestal a Torredembarra, concretament a la zona de darrere del Pavelló Els Caus del municipi i l’Institut Torredembarra, al barri de Sant Jordi. L’avís del foc s’ha donat sobre les 15:45h. i una hora després ja s’ha pogut estabilitzar. Cap a les 18:20h. ja s’ha donat l’incendi per controlat i durant les tasques d’extinció no s’han hagut de desallotjar els veïns.

En total hauria cremat poc més d’una hectàrea de conreus abandonats, gràcies a la ràpida intervenció dels bombers, i de moment es desconeixen les causes del foc. De totes maneres, algunes fonts apunten que aquest s’hauria declarat molt a prop d’un pal de la llum, i que una espurna en podria ser l’origen.

Casualment es dona el cas que just ara fa un any, a l’estiu de 2020, en aquest mateix punt ja s’hi va declarar un incendi de característiques similars: en aquest mateix indret i també a tocar d’una línia elèctrica. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, en declaracions a TAC12, ha explicat que l'Ajuntament està a l'espera dels informes d'aquests incendis i investigaran per saber si la causa és la mateixa i quines solucions s’hi poden trobar.

A l’incendi d’aquest dimarts a la tarda hi han treballat un total de set dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, amb sis mitjans terrestres i un d’aeri. A més a més, fins a la zona també s’hi ha desplaçat tres dotacions de la Policia Local de Torredembarra, una patrulla de la Policia Local de Creixell, una dels Mossos d’Esquadra, i una ambulància del SEM.
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla