Notícies
Foto: Junts per Altafulla
31 de març del 2023
Danina Martínez ocuparà el número 3 de la candidatura de Junts a Altafulla als comicis del mes de maig
La responsable de Mans per l’Acció Solidària i llicenciada en Belles Arts, se suma als juntaires per “fer un poble millor i més amable”
Junts per Altafulla continua l’elaboració de la llista que presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig. Després d’avançar que Eva Martinez lidera aquest projecte, i que l’advocat Tomàs Serra ocupa el segon lloc, aquest dijous ha donat a conèixer que Danina Martínez serà la número 3 de la candidatura.

En declaracions a aquesta casa, Martínez ha explicat que s’ha sumat a Junts per Altafulla, “com a independent, perquè hi ha l’oportunitat de treballar, des de dins”, en un projecte compromès amb el benestar de les persones i amb el repte de fer un poble millor i més amable.

Nascuda el 1978, Martínez és la responsable de l’entitat social Mans per l’Acció Solidària d’Altafulla des de fa onze anys. Durant aquest temps, ha participat en projectes per a la gent gran, joves, infants i entitats socials. És llicenciada en Belles Arts, i es va especialitzar en disseny d’interiors, arquitectura efímera i escenografia. També s’ha format en arts escèniques i en l’àmbit de la mediació i llenguatge no violent. Des de fa 5 anys és voluntària del programa 'Xerrem', que ofereix espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català.

Precisament, és aquesta experiència “al capdavant de l’entitat i les relacions que he teixit amb els veïns”, el que pretén aportar tant a la formació com al municipi. El seu repte principal és treballar “pel benestar de les famílies”.

Amb la incorporació de Danina Martínez, la llista de Junts a Altafulla avança, mentre que de forma paral·lela, es treballa en la redacció del programa electoral.
Danina Martínez, número 3 de la candidatura de Junts
Danina Martínez, número 3 de la candidatura de Junts
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es