Notícies
Foto: Arxiu / Mossos d'Esquadra
21 de juny del 2021
Desmantellada una plantació de marihuana en un habitatge de Salomó
Dues persones detingudes, fins al moment, en una operació en la qual s'haurien incauta unes 400 plantes per produir la droga
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat aquest dilluns una plantació de marihuana que hi havia en una casa ubicada a l'avinguda de Catalunya de Salomó. L'habitatge té una superfície generosa i compta amb uns magatzems amplis i un pati, on s'hi hauria ubicat la infraestructura per a la producció de la droga.

L'operació s'ha iniciat de bon matí en aquesta localitat del Baix Gaià i ha despertat la curiositat dels veïns que s'han atansat a l'immoble per saber què succeïa. Les primeres hipòtesis apunten al fet que la casa s'hauria llogat expressament per instal·lar-hi la plantació, que l'electricitat la tenien punxada al subministrament de manera il·legal i que els qui la gestionaven, no hi vivien sinó que eren veïns d'una altra localitat.

Els Mossos d'Esquadra han detingut fins al moment dues persones, veïnes de Creixell, com a presumptes responsables de la plantació i que estarien acusats de tràfic de drogues i frau en el sistema elèctric.

Segons les primeres informacions, a les que ha tingut accés Altafulla Ràdio, s'haurien incauta unes 400 plantes de marihuana destinades a la seva distribució en el marcat negre.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla