Notícies
Foto: Doctor Prats
30 de juny del 2021
Doctor Prats encapçala el programa de la Festa Major de la Riera de Gaià entre el 9 i el 20 de juliol
Per assistir als actes, tant de pagament com gratuïts, cal reservar entrada com a mesura de prevenció de la Covid-19
La Riera de Gaià es prepara aquests dies per celebrar la Festa Major, que tindrà lloc entre el 9 i 20 de juliol. La regidoria de Festes de l’Ajuntament ha preparat una sèrie d’actes i espectacles amb el sistema de venda d’entrades com a mesura de seguretat i prevenció de la Covid-19.

El divendres 9 de juliol s’encetarà el programa amb el concert de Doctor Prats al descampat del carrer Pau Casals a partir de les 23h. Els de Terrassa arribaran al Baix Gaià amb el darrer single ‘Massa bé’, una cançó optimista, que es postula a ser un dels himnes de l’estiu.

El descampat també acollirà el dissabte 10 de juliol, a les 23h, el concert a càrrec del grup de versions Band Idos, que oferirà un xou on barreja humor i escenografia. L’endemà, l’11 de juliol, hi ha programada una Nit Màgica a la pista de les Escoles Velles, al carrer Alzina.

La Festa Major de la Riera continuarà el dijous 15 de juliol amb l’altre concert estrella del programa, el que oferirà Roba Estesa al descampat del carrer Pau Casals a partir de les 22.30h. El divendres 16, a les 00h, tindrà lloc l’actuació de The Tyets, un grup de trapetón, una barreja de trap i reggaeton amb ritmes llatins.

El dissabte 17 de juliol hi haurà una proposta enfocada als adults amb el concert de La Chatta Orquestra, a la pista de les Escoles Velles, a les 22.30h.

El diumenge 18 de juliol, les entitats culturals faran unes ballades de lluïment a la plaça Major, mentre que el dimarts 20 de juliol, la Riera acomiadarà la Festa Major amb un concert de versions per a xics.

Del 29 de juny al 2 de juliol, la venda d’entrades està reservada per a la gent de la Riera, i a partir del 3 de juliol, estarà oberta a tothom. Les entrades es poden recollir a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9h a 14h, i el dimecres, dijous i dissabte de 18h a 20h.

Excepte el concert de Doctor Prats (5 euros), el de Roba Estesa (3 euros) i la Nit de Màgia (3 euros), la resta d’actes són gratuïts. Per fer les reserves o demanar informació, cal trucar al 977 65 50 00.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla