Notícies
Foto: Ajuntament de Tarragona
30 de juny del 2021
Ecologistes en Acció concedeix una bandera negra a la platja de la Savinosa pel projecte d’urbanització sobre l’antic preventori
A l’entitat l’amoïna la proliferació de nous projectes arran de la costa, en un litoral ja molt densificat amb construccions
Ecologistes en Acció ha concedit una bandera negra a la platja de la Savinosa de Tarragona pel projecte d’urbanització que plana sobre l’antic preventori. Amb aquestes distincions, que s’atorguen a 48 punts de l’Estat, l’entitat ecologista vol fer un toc d’alerta sobre entorns litorals amenaçats.

En alguns casos, es tracta de problemes de contaminació; en d’altres de proliferació de plantes invasores o abocaments d’aigües residuals. A l’entitat, però, també l’amoïna molt la proliferació de nous projectes urbanístics arran de costa, en un litoral ja molt densificat amb construccions.

Enguany, Ecologistes en Acció ha fixat la mirada en el projecte de fer un equipament hoteler a l’antic preventori de la Savinosa, un tema que en els darrers mesos ja ha provocat diverses accions de protesta. El coordinador a Catalunya de l’informe anual d’Ecologistes en Acció, Miquel Vallmitjana, n’ha parlat aquest dimarts a ‘Carrer Major’.

Ecologistes en Acció concedeix dues banderes negres a cada província de l’Estat. L’altre punt de la costa tarragonina que enguany rep aquest toc d’atenció és Cunit, pel projecte d’urbanització a la plana del Castell.
Miquel Vallmitjana, coordinador a Catalunya d'Ecologistes en Acció
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla