Notícies
Foto: Arxiu
28 d'abril del 2021
El 10 de maig s'obre la preinscripció escolar al PFI-PTT en Auxiliar de Vivers i Jardins d'Altafulla
Hi ha temps de presentar les sol·licituds fins al 21 de maig de manera presencial al centre de formació Aldara, que s'ubica al carrer Boga 4 de Baix a Mar
Dilluns dia 10 de maig s'inicien les preinscripcions per a la formació que s'ofereix a través del Pla de Transició al Treball (PTT) que, a Altafulla, està dedicat a aconseguir el títol d'Auxiliar de Vivers i Jardins.

Les sol·licituds de preinscripció es poden presentar fins al 21 de maig. La documentació acreditativa per poder participar a la preinscripció s'ha de presentar amb la sol·licitud de manera presencial al centre de formació Aldara, que s'ubica al carrer Boga 4 de Baix a Mar.

Segons ha subratllat la regidora d'Educació, Gemma Maymó, és molt important respectar les dates perquè totes les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran qualsevol prioritat que tinguin a l'hora d'obtenir la plaça.

Els programes de formació i inserció són voluntaris i estan adreçats als joves que compleixin com a mínim 16 anys i com a màxim 21 en l'any d'inici del programa, que hagin deixat l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) sense obtenir-ne el títol i que, en el moment d'iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

En el PTT d'Altafulla l'alumne/a aprendrà a preparar el terreny i el substrat per a la implantació i producció del material vegetal, sembrar, plantar o trasplantar cultius, tasques de producció de planta en viver, a muntar i desmuntar treballs de decoració floral, i realitzar la neteja i cura de zones enjardinades, entre d'altres.

El PTT a Altafulla és un programa organitzat en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Altafulla. Per a més informació, les persones interessades es poden posar en contacte amb el centre al 977 651 085, i al correu electrònic e3960055@xtec.cat.

Al web de l'Ajuntament d'Altafulla també es pot trobar més informació al respecte, amb un tríptic sobre el curs, el calendari de preinscripció i l'enllaç al web del Departament d'Educació.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla