Notícies
05 de desembre del 2014
El 14è Sopar Anual d’ATECA homenatja la trajectòria del restaurant El Patio, i la tasca de la seva propietària Ulla
Després del tradicional sopar anual, l’entitat ja treballa en la segona campanya de Nadal ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’
Una setantena de persones s’han reunit aquest dijous al vespre al restaurant La Torreta d’Altafulla. Com cada any per aquestes dates, l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha celebrat el sopar anual que commemora la tasca i la trajectòria d’algun dels seus socis. En aquesta catorzena edició, els protagonistes han estat els propietaris del restaurant El Patio. Qui el regenta des de fa gairebé quaranta anys, l’Ulla, es jubila enguany, i des de l’entitat han volgut agrair la seva contribució a la vila. Va arribar al municipi, de vacances, l’any 1971. Va conèixer al que ha estat el seu home, el Nico. L’any següent va repetir i va decidir quedar-s’hi per sempre. No va ser fins el 1977 que no van posar en marxa el seu negoci. Poc a poc la fama del restaurant va anar creixent, i molts diuen que s’hi pot trobar la millor cervesa alemanya i la millor hamburguesa del món.

El president d’ATECA, Lluís Canyellas, qui s’ha mostrat molt satisfet, ha estat l’encarregat de presidir la vetllada.
També hi ha estat present el president de PIMEC Comerç Tarragona i Província, Florenci Nieto, qui ha presentat la gestió del restaurant El Patio com un exemple de “valor i empenta” a seguir.
També ha felicitat el negoci homenatjat el regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés. Una trajectòria, ha sentenciat, que “diu molt d’Altafulla, de la seva emprenedoria i del tipus de turisme familiar”. L’edil, tot i reconèixer la bona sintonia que existeix entre el consistori, ATECA, i PIMEC, s’ha mostrat interessat en anar més enllà i impulsar més iniciatives conjuntes.

La gran protagonista, la propietària d’El Patio, Ulla, ha agraït aquests parlaments, l’homenatge, i el suport que ha rebut per part de comerciants, visitants, i ajuntament durant tots aquests anys.

Després del tradicional sopar anual, ATECA ja treballa en la segona campanya de Nadal ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’.
Lluís Canyellas, president d'ATECA
Pere Gomés, regidor de Comerç
Ulla, propietària d'El Patio
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla