Notícies
30 de gener del 2015
El Baix Gaià celebra el Dia Mundial de les Zones Humides
L’Associació Mediambiental La Sínia ha organitzat una sortida per aquest dissabte a la bassa temporal de la Plana del Catllar
El Dia Mundial de les Zones Humides se celebra el 2 de febrer amb l’objectiu de divulgar el valor d'un dels ecosistemes més diversos i rics biològicament però, alhora, particularment fràgils i vulnerables. Una difusió que no passa mai per alt al Baix Gaià. En aquesta ocasió, serà el municipi del Catllar qui aculli la iniciativa a la subcomarca.

L’Associació Mediambiental La Sínia ha programat una sortida per aquest dissabte a la bassa temporal de la Plana del Catllar, un espai en custòdia des del passat any. L’entitat ha volgut celebrar l’activitat en cap de setmana i no coincidint amb la festivitat pròpiament dita per tal d’afavorir una major afluència de participants. La voluntat, segons un dels responsables, Hèctor Hernàndez, és “posar en valor i redescobrir aquest espai”.

L’activitat consistirà, principalment, en una revegetació de l’espai amb diverses espècies aquàtiques i terrestres, i en l’alliberament d’un exemplar de xoriguer provinent d’un centre de recuperació de fauna. La trobada culminarà amb un petit refrigeri final.
La sortida s’iniciarà a les 10 del matí des de la Torre d’en Guiu del Catllar.
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla