Notícies
Foto: Associació Ball del Sant Crist de Salomó
04 de maig del 2020
El Ball del Sant Crist de Salomó dona el tret de sortida a una edició virtual que pretén complir amb la història i amb els espectadors
La primera sessió ha tingut lloc aquest diumenge 3 de maig amb la transmissió d’una representació de l’any 1992 gravada pels equips de TV3
El Ball Parlat del Sant Crist de Salomó, Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional, és un dels molts esdeveniments culturals que s’han vist afectats per la crisi sanitària de la pandèmia del coronavirus. Lluny de renunciar a la seva celebració, l’organització ha volgut buscar una alternativa virtual per complir amb la tradició històrica de la mostra i el compromís amb els seus espectadors més fidels.

L’objectiu de la iniciativa és reviure moments històrics que han acompanyat a les funcions i els actes que s’hi han vinculat. La Junta Directiva de l’entitat, a través d’un comunicat, ha remarcat que tot plegat servirà per fer un “exercici que ens connectarà amb la història, exigirà reflexionar sobre el present i repensar el futur”. L’alcalde de Salomó, Antoni Virgili, remarcava al programa Carrer Major, d’aquesta casa, la importància d’aquesta representació per als veïns i poder oferir-los una alternativa.

La proposta consta de quatre representacions virtuals, la primera de les quals ha tingut lloc aquest diumenge 3 de maig a les 12.00 h amb la transmissió d’una representació de l’any 1992 gravada pels equips de TV3. La resta de funcions tindran lloc, com seria habitual en condicions normals, els tres següents diumenges de maig (10, 17 i 24) a la mateixa hora. Els espectadors que ho desitgin les podran seguir a través de les xarxes socials del Ball del Sant Crist, Facebook (Ball del Sant Crist), Twitter (@ballsantcrist), i Instagram (@ballsantcrist).
Antoni Virgili, alcalde de Salomó
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es