Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2024
El carrerer d’Altafulla es revisarà i es posarà al dia
Per fer-ho es comptarà amb la participació d’entitats com el Centre d’Estudis i també dels grups polítics del consistori
L’Ajuntament d’Altafulla ha posat en marxa una revisió exhaustiva de tots els noms de carrers de la vila per adequar-los a la normativa i arranjar també errors de caràcter administratiu que es puguin trobar en el cadastre. D’aquesta manera es volen evitar confusions i maldecaps amb tramitacions administratives tant del mateix consistori com dels veïns.

Són qüestions com ara definir el nom correcte en català de carrers com el Corraló de l’Espinac, que en alguns documents es troba escrit amb una “h” final (Espinach) o el del parc del Comunidor, que varia entre la “r” final i la “o” amb accent, segons on el vegis escrit.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, n’ha donat detalls en aquesta emissora després d’una reunió al consistori en la qual s’han començat a posar les bases per fer aquesta revisió i posar remei als errors en el nomenclàtor altafullenc.

Es dona la circumstància que fins i tot al cadastre apareixen noms de carrers que no existeixen com un de dedicat a un cardenal, del qual no se’n té constància. Si més no, no de manera oficial. És per això que també es demanarà l’opinió al respecte d’entitats com el Centre d’Estudis, que ja ha tractat la qüestió en les seves publicacions en alguna ocasió. I també es comptarà amb la participació dels diferents grups polítics del consistori, com apunta Molinera.

En aquesta revisió també es tindran en compte qüestions de numeració dels carrers, al qual cosa també ha portat alguna confusió a veïns i administracions. Així mateix es volen clarificar conceptes perquè estigui ben definit què és un carrer, una avinguda, un corraló, una via o una plaça.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla